ÀREA DE SOCI

DETALL ACTIVITAT

TALLER SOBRE COEDUCACIÓ PATRIMONIAL ALS SERVEIS EDUCATIUS DELS MUSEUS

TALLER SOBRE COEDUCACIÓ PATRIMONIAL ALS SERVEIS EDUCATIUS DELS MUSEUS

⚠️JA ESTAN OBERTES LES INSCRIPCIONS PER LA 2A SESSIÓ: 18.04.2024

Aquest seminari està dirigit als equips educatius de museus i centres patrimonials. L’objectiu és reflexionar i compartir eines per aplicar la perspectiva feminista a la pràctica de l’educació patrimonial.

🗓️ Dijous 18 d'abril del 2024 🕘 de 17:00 a 19:00h

📍en línea

📋 capacitat: 30 persones màxim.

Data límit d'inscripció: dijous 11.04.2024 tancament d'inscripcions.

🪙 gratuït per als socis i sòcies de l’AMC i 10 € per a persones no associades.

Formadora:

Maria Cacheda Pérez és gestora del patrimoni cultural i arqueòloga. Llicenciada en Història de l'Art per la Universitat de Santiago de Compostel·la, postgraduada en gestió del patrimoni cultural i arqueologia del paisatge per la mateixa universitat, i doctora en Arqueologia Prehistòrica per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb una tesi doctoral sobre educació patrimonial i feminisme, en l'àmbit dels museus arqueològics. Actualment, treballa a l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural i és professora d'Arts i Humanitats a la Universitat Oberta de Catalunya. Forma part del grup de treball Museus i Gènere de la Xarxa de Museus d’Història i Monuments de la Generalitat i de la xarxa Pastwomen, que investiga la història de les dones des de l’antiguitat. És especialista en educació patrimonial i la seva línia d'investigació és la gestió del patrimoni cultural des d'una perspectiva feminista.

Per a més informació descarrega't el programa!

Inscripció:

Per inscriure-us a l'activitat clica la casella "inscripció" que trobaràs més a baix i omple totes les dades requerides. Un cop enviades les teves dades, en els següents dies rebràs un correu electrònic de confirmació verificant que la teva inscripció ha estat processada amb èxit. A partir del dilluns 15.04.24 s’enviarà als inscrits l’enllaç per connectar-se.

Agraïm la vostra inscripció a l'activitat i esperem amb interès compartir entre tots aquesta experiència.

En cas que tingueu qualsevol pregunta o necessiteu assistència durant el procés d'inscripció, estem a la vostra disposició per ajudar-vos. Podeu contactar-nos a través del correu electrònic a: amc@amc.cat o trucant al 619 769 135.

Aquesta web utilitza galetes (cookies) propies i de tercers. Política de cookies Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús.