ÀREA DE SOCI

COPYRIGHT

Copyright © 2018 Associació de Museòlegs de Catalunya (AMC)

1. Propietat intel·lectual i industrial

L’AMC o els seus components són els propietaris de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de:

a) Aquesta web publicada sota el domini www.museologia.cat, en endavant aquest espai web.

b) Tot el material publicat en aquest espai web (incloent, sense limitacions, textos, imatges, fotografies, dibuixos, música, marques o logotips, estructura i disseny de la composició de cada una de les pàgines individuals que componen la totalitat de l’espai web, combinacions de colors, codis font dels programes que generen la composició de les pàgines, software necessari pel seu funcionament, accés i ús)

2. Llicència d’ús

L’AMC concedeix una llicencia universal, no exclusiva, de lliure ús i revocable en qualsevol moment per:

a) Visualitzar aquest espai web i tot el material publicat en ell mitjançant l’ús d’un ordinador o dispositiu mòbil a través d’un navegador web.

b) Copiar i emmagatzemar una copia d’aquest espai web i/o de tot el material publicat en ell, en el material caché del seu navegador.

c) Imprimir les pàgines a través d’un dispositiu físic (impressora-paper) o dispositiu virtual (impressora-pdf) sempre i quan sigui, única i exclusivament, pel seu ús personal o privat i no tingui com a finalitat el seu ús comercial.

No autoritzem qualsevol dret sobre aquest espai web o sobre altre material publicat en ell. Això significa que tots els drets queden reservats.

En cas de dubte, vostè com a visitant de la nostra pàgina web entén i accepta que no pot adaptar, editar, canviar, transformar, publicar, re-publicar, distribuir, re-distribuir, realitzar qualsevol tipus d’emissió o re-emissió per mitjans d’ones o qualsevol altre tecnologia de transmissió, mostrar en llocs públics o privats mitjançant l’ús d’elements de visió o escolta comunitaris o el material publicat en ell (amb independència del tipus d’arxiu o element) sense el nostre permís previ per escrit.

3. Mineria de dades

Queda prohibit l’accés a aquest espai web i als seus continguts publicats en ell mitjançant l’ús de qualsevol tipus de sistema de recol·lecció i copia automàtica de dades i arxius.

4. Permisos específics

Si vostè desitja utilitzar els materials publicats en aquest espai web per un ús diferent al dels autoritzats en l’apartat de Llicència d’ús, contacti per escrit amb nosaltres a través de amc@amc.cat o via correu ordinari a l’adreça carrer de València, 225, àtic 3a, 08007 de Barcelona.

5. Protecció dels nostres drets

De forma seriosa i activa lluitem contra l’ús no autoritzat d’aquest espai web i dels materials publicats en ell.

Informem que tots els continguts inclosos en aquesta web es troben registrats en el registre de propietat intel·lectual.

La detecció d’un ús no autoritzat per la seva part dels continguts publicats a la nostra web, pot comportar l’inici d’accions legals contra vostè, incloent reclamacions econòmiques sense prejudici de l’inici d’un procediment de sol·licitud d’eliminació dels continguts que infringeixin els termes establerts en l’apartat Llicència d’ús sense excloure la apertura de casos per violació del Digital Millenium Copyright Act.

Si vostè detecta qualsevol tipus d’ús indegut o no autoritzat dels continguts publicats al nostre espai web, si us plau, informi’ns via correu electrònic a través de amc@amc.cat o via correu ordinari a l’adreça carrer de València, 225, àtic 3a, 08007 de Barcelona.

Aquesta web utilitza galetes (cookies) propies i de tercers. Política de cookies Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús.