ÀREA DE SOCI

NOTÍCIES

30 D'ABRIL DEL 2024

Debat sobre cultura

La Cultura a debat


Amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el pròxim 12 de maig, us proposem un debat públic sobre les polítiques culturals amb representants dels principals grups polítics que presenten candidatura.

El debat tindrà lloc el dimarts 30 d’abril a les 19 h a l’auditori del Cercle d’Economia (Provença, 298, Barcelona), on participaran Juli Fernàndez d'ERC, Rocío García del PSC, Francesc Ten de Junts + Puigdemont per Catalunya, David Caño de la CUP-DT, Ernest Bárcena de Comuns Sumar, Ciutadans i el PP. Moderant el debat comptarem amb la periodista Montserrat Rigall.

Aforament limitat, reserva la teva plaça al següent enllaç. 


 


Acte organitzat per:
l'Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), l’Associació de Professionals de la Museologia de Catalunya (AMC), l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC), el Cercle de Cultura (CC), i la Federació de Productores Audiovisuals (PROA).

Aquesta web utilitza galetes (cookies) propies i de tercers. Política de cookies Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús.