ÀREA DE SOCI

NOTÍCIES

MIRADES INTERCULTURALS

XXIV Jornades de Museus i Educació de l'MMB

🗓️ Data pendent de confirmar


📍auditori del Museu Marítim de Barcelona 


📋 inscripció en línia (100 places) 


🪙 activitat gratuïta


Parlar d'interculturalitat vol dir obrir relats per fer-los més permeables a narratives que fins ara han estat desestimades. Suposa incorporar una gamma més àmplia de sabers, generar espais de diàleg i de participació i fer dels museus agents més actius en la transformació social que des de les institucions culturals hem de contribuir a portar a terme.


Incorporar la mirada intercultural a la tasca diària implica contribuir al canvi en les dinàmiques de discriminació, invisibilització i desigualtat i ajuda a revertir les relacions jeràrquiques instaurades en les maneres de pensar, comunicar i actuar presents en la nostra societat.


Les jornades de Museus i Educació d'enguany, que s'han organitzat conjuntament amb l'equip del Programa Barcelona Interculturalitat del Departament d'Interculturalitat i Pluralisme Religiós de l'Ajuntament de Barcelona aborden reptes, perspectives i bones pràctiques sobre interculturalitat als museus.  

Aquesta web utilitza galetes (cookies) propies i de tercers. Política de cookies Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús.