ÀREA DE SOCI

DETALL ACTIVITAT

Passa el relleu!

Passa el relleu!

El Centre LGTBI i l’Associació de Professionals de la Museologia de Catalunya organitzen una jornada tècnica per intercanviar experiències, trobar sinèrgies i teixir ponts entre museus, entitats i col·lectius que desenvolupen projectes culturals amb mirada LGTBIQ. Tot amb un format de presentacions àgil i innovador.  

La jornada i s’obrirà amb la presentació “Ara que mireu cap aquí: estratègies i debats sobre la queerificació del museu”, a càrrec de l’artista i investigadora blanca arias.

Després començarà un recorregut per diferents presentacions de 10 minuts, tant des dels museus, com d’entitats i equipaments de districtes de la ciutat de Barcelona.

Com si es tractés d’una carrera de relleus, cada participant anirà recorrent diferents posicions per rebre i aportar informació sobre una dotzena de projectes, intercanviar punts de vista i proposar aliances en un format compacte i lúdic.

Museus participants:

Museu Picasso de Barcelona, Museu de Ciències Naturals de Barcelona, Museu Nacional d’Art de Catalunya, Museu Olímpic, CCCB, Museu Marítim de Barcelona

Districtes participants:

Sants-Poble Sec, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu, Ciutat Vella, Sarrià-Sant Gervasi

 

Inscripcions a través de la pàgina web o enviant un correu electrònic a amc@amc.cat

Aquesta web utilitza galetes (cookies) propies i de tercers. Política de cookies Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús.