ÀREA DE SOCI

DETALL ACTIVITAT

Visita guiada Castell Gala Dalí de Púbol

Visita guiada Castell Gala Dalí de Púbol

🗓️ Dissabte 25 de novembre  🕘11:00-13:00

📍Castell Gala Dalí de Púbol. Plaça Gala Dalí, E-17120 Púbol-la Pera.

📋Capacitat màxima de 20 persones.

🪙Entrada gratuïta als socis de l'AMC (amb possibilitat de venir amb acompanyant indicant-ho a la inscripció).

🚌 Servei de transport d'autocar tant d'anada com de tornada des de Barcelona (més informació via correu: amc@amc.cat

La Fundació Dalí ofereix a 20 socis de l’AMC la possibilitat de visitar el Castell Gala Dalí de Púbol de la mà del seu coordinador, Jordi Artigas, historiador de l’art i membre de l’AMC. Durant la visita s’incidirà especialment en la recuperació de la Cuina del Castell; parlarem de l’objectiu que ha centrat la recuperació i del procés de documentació i restitució dels diversos elements que van configurar la cuina dels Dalí entre 1970 i 1984. Una actuació que posa de relleu la importància dels espais menys “teatrals” en una casa d’artista com el Castell de Púbol.

 

Inscripció:

Per inscriure-us a l'activitat clica la casella "inscripció" que trobaràs més a baix i omple totes les dades requerides. Un cop enviades les teves dades, en els següents dies rebràs un correu electrònic de confirmació verificant que la teva inscripció ha estat processada amb èxit.

Agraïm la vostra inscripció a l'activitat i esperem amb interès compartir aquesta experiència amb tu.

LES INSCRIPCIONS ES TANCARAN EL DIJOUS 23 A LES 14:00h.

Estem a la vostra disposició per qualsevol consulta. Podeu contactar-nos a través del correu electrònic amc@amc.cat o trucant al 619 769 135.

Aquesta web utilitza galetes (cookies) propies i de tercers. Política de cookies Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús.