ÀREA DE SOCI

DETALL ACTIVITAT

Escola d'Estiu AMC 2a Jornada de Museologia

Escola d'Estiu AMC 2a Jornada de Museologia

Benvolguts/des,
 
Us fem arribar informació sobre la 2a Jornada de Museologia “Col·leccions incòmodes: col·leccions colonials” organitzada per l'Associació de Professionals de Museologia de Catalunya (AMC), l’Institut Català de Recerca de Patrimoni Cultural (ICRPC-CERCA) i el Campus de Patrimoni Natural i Cultural de la Universitat de Girona (UdG).
 
Una jornada destinada a reflexionar sobre l'origen i traçabilitat del patrimoni material procedent d’antigues colònies, així com el seu impacte històric i cultural. Un espai de debat on es posarà el focus en la gestió d’aquestes col·leccions museístiques des d'una visió de justícia històrica, les possibilitats per a la seva descolonització o la utilització d’aquestes exposicions per generar espais d'informació, diàleg i debat amb la comunitat.
 Aquesta jornada tindrà lloc a 📍Girona, 🗓️ el dilluns 8 de juliol, a la Sala d'Actes de la Facultat de Psicologia de la UdG.

Adjunt trobareu el programa de la jornada.

Inscripció gratuïta però obligatòria per control d’aforament. Places limitades.
 
📝 Per a formalitzar la inscripció cal donar-se d'alta en el següent enllaç i posteriorment realitzar la inscripció a la jornada seleccionant “Inscriure’s”
 
Data límit d'inscripció: dimarts 2 de juliol
 
Esperem que sigui del vostre interès!
 
Us agrairem molt si poguéssiu fer difusió d'aquesta jornada entre els vostres contactes i canals de comunicació.
 
Quedem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o informació addicional.

Aquesta web utilitza galetes (cookies) propies i de tercers. Política de cookies Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús.