ÀREA DE SOCI

DETALL ACTIVITAT

II edició gimcana de projectes culturals de Museus i Districtes amb mirada LGTBIQ+

II edició gimcana de projectes culturals de Museus i Districtes amb mirada LGTBIQ+

Data: 18 de juny 2024
Hora:
de 9 a 14.15 hores
Lloc: Centre LGTBI de Barcelona, Carrer del Comte Borrell, 22, Barcelona
Inscripcions: Activitat gratuïta a inscripcions@centrelgtbibcn.org. Tancament inscripcions 12.06.2024

INFORMACIÓ PRÀCTICA I PRGRAMA DE L'ACTIVITAT

 

Benvolgudis, 

Des del Centre LGTBI de Barcelona i l’Associació de Professionals de la Museologia de Catalunya us volem convidar a la segona edició de “Passa el relleu!”, una gincana de projectes culturals amb mirada LGTBIQA+. 

Es tracta d’una jornada pensada per intercanviar experiències i bones pràctiques i teixir sinèrgies entre diferents museus, centres cívics, equipaments culturals, projectes entitats, associacions i altres actoris que activen iniciatives culturals i socials al voltant de la diversitat afectiva, sexual i de gènere. 

Aquesta és una jornada especialment adreçada a persones tècniques i professionals del sector cultural; persones encarregades de la programació a museus, centres cívics i altres equipaments; persones dinamitzadores d’activitats; personal tècnic en igualtat i drets LGTBI i activistes que desenvolupin projectes artístics i culturals. 

Per participar-hi, cal enviar un correu abans del 12 de juny a inscripcions@centrelgtbibcn.org indicant-hi el pronom que s’usa, el nom, el cognom i l’entitat,  el museu o col·lectiu al qual es pertany i el e-mail de contacte. 

Moltes gràcies a totis!

9-9:30 h Inscripcions i assignació de grups

9:30-10:30 h Ponència “I si el museu estigués mogut per un desig dissident?”, a càrrec de Víctor Ramírez Tur, doctor en Història de l’Art.

10:30-10:45 h Trobada amb el grup

10:45-12:15 h Espais d’intercanvi d’experiències - primera ronda de projectes

12:15-12:45 Pausa cafè

12:45 – 14:15 h Espais d’intercanvi d’experiències - segona ronda de projectes

14:15 h Arribem a la meta! Foto-finish al photocall

Aquesta web utilitza galetes (cookies) propies i de tercers. Política de cookies Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús.